10 Cara Mudah Bina Kredibiliti Untuk Bisnes Online Anda

sedih

Pada awalnya pagi ni bercadang nak rekod video tutorial mengenai wordpress iaitu update  untuk pembeli produk pakej video wordpress saya. namun bunyi bising yang kedengaran dari brader2  yang buat contruction kat luar rumah sangat mengganggu. Terus hilang mood nak buat video.. Kemudian saya buka facebook ternampak lah post seorang ahli group yang bertanyakan mengenai … [Read more...]

10 Perkara Yang Buat Saya Menyesal Tak Buat Dari Awal

3011951715_7f80593a15_o

Salam hormat & salam sejahtera, Ketika ini saya di ruang tamu sambil memegang laptop, ditemani dengan suara anak jiran yang sedang bermain-main di halaman luar rumah.. mak saya pula sedang menyiapkan makanan.. ini lah rutian harian kehidupan sebagai full time internet marketer.. bekerja hanya di rumah asalkan ada internet, laptop & smartphone.. saya bukan jutawan tapi … [Read more...]

Anda Guna FB Ads? Kesian Kalau Anda Tak Tahu Perkara Ini..

Sad Eyes – Image from www.bbs.chinadaily.com.cn

  Sejak 5 Tahun yang lepas, dah ramai yang mula menggunakan facebook ads sebagai medium pengiklanan, Jumlah pengguna ini semakin lama semakin meningkat. Ditambah pula seminar & kelas yang dianjurkan oleh otai-otai facebook yang tumbuh bagai cendawan, Tidak kurang juga panduan mengenai facebook, sangat banyak yang percuma mahupun berbayar.. malah saya sendiri juga … [Read more...]

VIDEO BUKTI : Cara saya hasilkan Squeeze Page Kurang Dari 10 Minit

11182284_10206164093568623_4372550134730323573_n

Salam hormat dan salam sejahtera Disini saya ingin berkongsi kepada anda bagaimana cara saya hasilkan squeeze page kurang dari 10 minit, sekiranya anda tahu mengenai pemasaran email, anda pasti tahu betapa pentingnya squeeze page ini :) KISAH BENAR: Post ini dihasilkan setelah saya menerima PM dari seorang rakan facebook yang katanya beliau telah datang kelas yang … [Read more...]

Video : Tips & Cara Menulis Email Di Getresponse Cara Otai

emailg

Salam hormat & salam sejahtera,. Dalam post kali ini saya akan berkongsi kepada anda cara bagaimana menulis email yang buat orang rasa nak baca. Apa gunanya anda tulis email panjang-panjang tapi orang tak baca betul tak?Saya juga tunjukkan cara bagaimana menulis email di akaun getresponse. Ramai orang yang terlibat dengan perniagaan internet sudah mula menggunakan … [Read more...]