Laporan dah siap… bakal dilancarkan…

Laporan jana wang clickbank sudah siap…laporan ini menceritakan asas clickbank dan bagaimana untuk jana wang melalui clickbank menggunakan kaedah yang mudah dan berkesan hasil dari pengalaman saya sendiri.. :)

laporan  ini sangat sesuai untuk mereka yang tidak pernah menjana wang dengan clickbank… Jika anda sudah berjaya menjana ribuan/ratusan dollar dengan clickbank panduan ini bukanlah untuk anda…

Antara kandungan yang terdapat dalam laporan ini ialah…

  1. Pengenalan clickbank
  2. Sistem clickbank
  3. cara memilih produk clickbank
  4. melakukan kajian kata kunci
  5. Bina landing page
  6. Teknik Trafik mudah & pantas
  7. Video & artikel marketing
  8. Plan 30 hari :)

Harga untuk panduan ini ialah RM 00.00 sahaja ….

Nantikan 1 januari untuk link download ok :)

Terima kasih kepada mereka yang banyak menyokong saya selama kewujudan blog ini…

UPDATE:  LAPORAN SUDAH DILANCARKAN…

sila  dapatkannya di http://laporanclickbank.com :)

Kembali Online Kembali Berjuang!!!

Assalamualaikum semua…

Saya nak bagi tau yang saya kini  akan kembali aktif setelah sebulan bercuti di kampung…  fuhh.. memang dugaan betul bila susah nak online.. tapi bagus juga sebab memang kalau boleh saya pun nak rehat panjang juga… saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang tidak jemu-jemu melawati blog saya.. walaupun sebulan saya tak update post tetap juga ada pelawat yang sudi menjenguk dan memberi komen.. Rank alexa blog saya kini ialah 700k sebelum ini 1 juta..Terima kasih sekali lagi yang sudi melawati blog ini ok..

Kampung saya terletak di Indonesia sebab saya memang keturunan JAWA… saya takkan sekali-kali lupa akan asal usul walaupun lahir di Malaysia tanah airku yang tercinta.. ohh~~hehe… saya ada sedikit pic yang sempat saya tangkap…

1- Pemandangan Di Udara Sewaktu dalam perjalanan pergi dan pulang…….. Cuaca sangat baik .. Alhamdulillah =)

Pemandangan Di Udara Semasa dalam perjalanan =)

 

 

3) Sawah yang hijau.. sedap mata memandang … fuhhhhh….

4) Ini pula rumah yang sedang saya siapkan .. x besar sangat tapi boleh lah asalkan selesa sudah… InsyaAllah bulan 5 ini dijangka akan siap sepenuhnya

5) Ini pula pic honda scoopy (dapat  kat google sb x sempat snap yang real punye) . Disana ramai yang dah pakai tapi di Malaysia saya belum nampak lagi….. memang stylo habis sangat sesuai untuk suasana kampung .. saya sekarang nak kumpul bajet beli  scoopy ni jugak.. .. harga kat sana sekitar 13 juta ++ sekitar  rm5k

banyak lagi gambar kat phone yang x transfer masuk laptop lagi ni  sb tiada kad reader pakai bluetooth jer ni… tapi cukuplah buat masa ini…lain kali saya share lagi..hihi.

Kepada yang menunggu ebook clickbank dari saya sabar ya.. gue sebenarnya sudah habis taip semua tapi masih belum ada gambar .. tunggu post yang seterusnya ok… ekekeke…

Zyan Undur Diri?

salam… saya minta maaf sangat2 sebab sy lupa nak bagi tau yg saya cuti sebulan  kt kg nak online pun agak susah bukan terus menyepi.. banyak pulak yang tanya kenapa lama tak update post.. rata2 tanya nak tau pasal clickbank.. oleh itu saya akan Order Generic Brand Cialis Online without Prescription cuba buat ebook asas clickbank (jgn risau sy bagi free jer) lagipun kat kg ni xde keje nak buat… selain pergi sawah , pantai & bagi makan kat lembu dan kambing.. ada masa free sy akan  taip ebook tu ok! :)

Zyan Online Marketing