Monthly Archives: April 2011

Ebook Pertama Saya (Teknik Clickbank)

Sudah sebulan lebih rasanya saya tak post di blog , saya memohon maaf kepada sesiapa sahaja yang sentiasa menantikan post-post terbaru dari saya. Sebenarnya saya sangat sibuk (alasan jer ni) menyiapkan ebook pertama saya yang dinamakan ebook teknik clickbank. Ni Ecover dia..  Cantik tak? hehehe..

Ebook ini mengambil masa selama 4 bulan untuk disiapkan dan sudahpun dilancarkan pada hari Isnin yang lepas iaitu pada  18 April, Harga permulaan untuk ebook ini ialah RM47  sahaja.

Apa yang terkandung dalam ebook ini agaknya yer? :)

Biasa jer.. cara nak pilih produk, pilih keyword, cara buat promosi cuma saya ceritakan dengan lebih detail la ada screenshot senang anda nak faham.  Ada yang bertanya saya. Lepas baca ebook ini gerenti boleh dapat hasil ke?

Saya tak boleh jamin sebab komisen bukan saya yanag bayar. Syarikat clickbank yang akan bayar anda.  Tugas saya sebagai penjual ebook ini hanya lah meyampaikan ilmu yang telah saya dapat dalam menjana pendapatan melalui clickbank. Saya tunjukkan apa yang saya buat..itu jer.. selebihnya bergantung pada usaha serta komitmen anda sendiri.

Mesti ada yang tanya perlu pakai modal tak guna teknik dalam ebook ini, untuk pengetahuan anda semua teknik pemasaran yang saya gunakan tiada modal dikenakan sebab saya ceritakan berkenaan pemasaran artikel,pemasaran video & macam-macam lagi pemasaran percuma.  Saya pasti bagi mereka yang tak nampak jalan lagi bagaimana ingin promosi produk di clickbank ebook ini pasti dapat membantu anda..

Setelah ebook ini dijual, banyak feedback positif yang saya terima dari pembaca tapi itu tidak cukup memuaskan saya.. Saya mahu pembaca ebook ini dapat hasil dari teknik yang saya tunjukkan sebab saya tunjukkan berdasarkan pengalaman yang telah saya lalui untuk jana wang melalui clickbank. Kalau saya boleh kenapa tidak mereka? betul tak?

Pada masa yang sama saya juga sangat terharu melihat rakan-rakan saya terutama di forum wangcyber giat mempromosikan ebook saya ni, lihatlah dibahagian aff bonuses di wangcyber. Rata-rata mereka open thread mempromosikan produk saya, kebanyakan mereka yang mempromosi ialah pembeli awal & disebabkan mereka puas hati dengan apa yang saya sampaikan mereka sangat rajin mempromosikan ebook tersebut agar lebih ramai orang mendapatkannya..

Bukan mereka sahaja, Big internet marketer yang lain seperti bro Zamri Nanyan, Bearnerd, Mawardee, Ammar Zahar,  Sis Luvleey , Mazlie Nadzri ,  Raja Adsense & banyak lagi turut serta dalam mempromosikan ebook saya ini. Jutaan terima kasih saya ucapkan… Lepas ni sudah tentu saya akan tolong mereka mempromosikan produk mereka pula :)

Ok itu sahaja buat masa ini…

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan ebook ini… Sila layari  www.teknikclickbank.com