Kaji Selidik : Sumber Trafik Terbaik Sepanjang 2011

gt4iditos

Terima kasih kerana masih setia menjadi pembaca blog saya yang cantik ini walaupun tuan dia yang hensem ni jarang betul update blog kan? hehe.. Ok lah pada post kali ni saya ingin berkongsi kepada anda berkenaan sumber trafik terbaik yang pernah saya peroleh sepanjang tahun 2011 yang lepas.  Dengan hasil perkongsian ini saya harap anda dapat melihat potensi setiap trafik … [Read more...]

USD makin turun… Ekonomi Dunia Merosot.. Takut lah nak masuk pasaran International?

usd turun

  Sejak kebelakangan ni saya kerap dapat email bertanyakan mengenai ekonomi dunia yang semakin merosot dan bimbang hasil usaha untuk jana wang USD sangat tipis, berita ni sebenarnya saya dah dengar lama dah. Sejak 3 - 4 tahun yang lepas masa saya sekolah menengah lagi. Malah semasa saya baru nak ceburi bidang perniagaan online , nak mulakan clickbank pun dah dengar … [Read more...]