Belajar Clickbank

BAHAGIAN INI SAYA HASILKAN KHAS UNTUK ANDA YANG MASIH BARU – ASAS CLICKBANK

 

Bagi anda yang belum pernah tahu apa itu clickbank atau mungkin dah pernah dengar tapi masih tak berapa jelas sila tonton video asas clickbank yang saya hasilkan  dibawah

1)  kandungan video pertama ialah:

    • Apa itu clickbank
    • Cara pilih produk di clickbank
    • kenapa perlu buat keyword research
    • kenapa perlu landing page?


* Jika anda ada sebarang pertanyaan boleh utarakan soalan anda dibahagian komen video tersebut. Anda juga di galakkan membaca komen lain sebelum bertanyakan soalan kerana soalan anda mungkin sama dengan yang lain dan sudah dijawab oleh saya

2) Dalam video ke 2  ini pula saya terangkan berkenaan:

  •  cara menggunakan link affiliate clickbank
  •  cara sembunyikan link affiliate
  •  Apa itu anchor text
  •  Wordpress atau blogpot
  •  Berapa jumlah upload video ke youtube


 

2)  ini pula video cara nak memilih produk clickbank, video asalnya untuk pembeli ebook teknik clickbank saya tetapi saya berikan secara percuma disini kalau anda nak akses kesemua video dapatkan panduan teknik clickbank dari saya :)

 

 

oleh : http://teknikclickbank.com

  • amran yusoff

    macam mana nk mulakn ni. zero

  • Zyuenex Vierrania

    KLIK DISINI >> http://bit.ly/1c6YqSu

  • siti

    Slm en.ziyan. mf ggu. Sy nk tny, slpas klik promote, adakah prlu copy url ke blog sndiri? Sy xtahu create blog.. harap dpt membantu. T/kasih encik..

  • Qiuena

    Saya pun zero knowledge pasal ni

  • kiflimally

    saya ada mesej awak di account personal facebook zyan, kalau takde tolong tengok kat others mungkin ada disitu

  • http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=ZekariaKia kia-z

    saya dah pun join clickbank nie,,,tp masih nak tahu jugak cam mana nak jana duit income…hehhe…sambil tu saya ada jugak buat eks.kelab jutawan..itu pun best jugak…kawan2 leh cuba,,,mahsukkkk,,,,,,just klick,,,je>>> http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=ZekariaKia

  • izwan

    salam create guna blogspot bleh ke?

  • santrix

    salam…bleh bg cadangan produk apa yang paling top utk clickbank nie?

  • Shin Minjee

    Camne nie… Saye da lame join tpy x buat pape lgy… X tau camne nk promote… Ade tips x?