Belajar Buat Blog WordPress

 

Buat duit dengan blog. Dalam video siri ini saya akan tunjukkan langkah demi langkah dari mula sampai habis bagaimana anda boleh menjana keuntungan hanya dengan berblog.  Saya akan tunjukkan bagaimana menggunakan platform wordpress untuk menjana pendapatan.

Dengan blog anda boleh melakukan banyak perkara serta memperoleh lebih banyak manfaat antaranya:

1)  Anda lebih dikenali dan dipercayai seterusnya boleh meningkatkan jualan hasil dari kepercayaan yang telah diberikan.

2) Jana pasif income – contohnya jika anda gunakan blog untuk jana pendapatan melalui pengiklanan , adsense , clickbank,. semua tu  boleh menghasilkan pasif income buat anda walaupun secara santai

3) Anda juga boleh jual produk anda sendiri , bina networking , bina empayar !

4) Dan banyak lagi faedah dengan berblogging ni.

 

VIDEO 1 – CARA NAK PASANG BLOG WORDPRESS

Saya tunjukkan bagaimana nak pasang blog dengan mudah. Tak sampai 3 minit blog anda sudah terhasil. Anda tak perlu langgan sampai rm200-300 hanya untuk servis pasang blo

 

VIDEO 2 – MENGURUSKAN BLOG ANDA

Dalam video ni saya tunjukkan cara nak masukkan artikel , image post , page , banner promosi dan juga tukar themes.

*maaf sebab audio tidak berapa kuat..

 

video yang seterusnya akan dimaklumkan ..  nantikan email dari saya.. kalau anda belum langgan email saya sila muat turun laporan percuma mengenai clickbank di sebelah ini kanan ini. selepas anda melanggan bukan sahaja info mengenai clickbank saya berikan malah banyak lagi info seperti blogging , facebook , adsense dan banyak lagi..