3 Teknik Buat Duit USD Secara Santai Terbongkar

dollar-bag

... Hye.. Apa khabar? Sihat? :D Bagaimana dengan permulaan tahun 2015 anda? Sudah mula nampak perubahan? Atau masih awal? Jangan tunggu lama-lama..  apa yang anda rasa patut buat sila buat dengan segera.. jangan suka tangguh-tangguh ok.. ( sebenarnya ni saya pesan untuk diri sendiri.. haha) Ok baiklah.. dalam artikel kali ini saya nak berkongsi 3 cara buat duit USD secara … [Read more...]

Jika anda serius anda patut ada sistem wordpress! Apa itu WordPress?

wordpress

Assalamualaikum, Terima kasih kerana masih lagi sudi melayari blog saya. Hari ini saya ingin berkongsi maklumat mengenai wordpress. Apa itu wordpress? Wordpress ialah web base software yang boleh digunakan untuk menghasilkan blog mahupun website mengikut citarasa anda. Kebanyakan orang menggunakannya untuk menghasilkan blog seperti yang saya gunakan sekarang. Halaman ini, … [Read more...]

Cara Hasilkan Video & Artikel Rewrite

Salam sejahtera, untuk pos kali ni saya tunjuk cara saya hasilkan video dan artikel rewrite. Saya harap video tutorial dibawah dapat membantu anda ok :) Kalau ada soalan komen kat bawah ni.. HASILKAN VIDEO Sumber Movie Maker  Gambar : http://sxc.hu *Untuk audio backgound anda boleh gunakan audio yang disediakan oleh youtube sendiri. cari butang "audio"  … [Read more...]

Soal Jawab Clickbank part 2 ( VIDEO )

cbwire

Assalamualaikum & salam sejahtera   Pejam celik sekarang sudah pertengahan bulan 4 tahun 2012. Pada tahun ini antara projek yang saya lakukan dan boleh dikatakan sangat mencabar adalah menjual produk fizikal melalui facebook. Lagipun jualan produk clickbank yang saya promosikan sudahpun autopilot nak lupakan terus pun tiada masalah sebab jualan tetap boleh maintain … [Read more...]

Kaji Selidik : Sumber Trafik Terbaik Sepanjang 2011

gt4iditos

Terima kasih kerana masih setia menjadi pembaca blog saya yang cantik ini walaupun tuan dia yang hensem ni jarang betul update blog kan? hehe.. Ok lah pada post kali ni saya ingin berkongsi kepada anda berkenaan sumber trafik terbaik yang pernah saya peroleh sepanjang tahun 2011 yang lepas.  Dengan hasil perkongsian ini saya harap anda dapat melihat potensi setiap trafik … [Read more...]