3 Teknik Buat Duit USD Secara Santai Terbongkar

dollar-bag

... Hye.. Apa khabar? Sihat? :D Bagaimana dengan permulaan tahun 2015 anda? Sudah mula nampak perubahan? Atau masih awal? Jangan tunggu lama-lama..  apa yang anda rasa patut buat sila buat dengan segera.. jangan suka tangguh-tangguh ok.. ( sebenarnya ni saya pesan untuk diri sendiri.. haha) Ok baiklah.. dalam artikel kali ini saya nak berkongsi 3 cara buat duit USD secara … [Read more...]

Masih keliru tak tahu nak buat bisnes online yang sesuai?  

confuse

Ini bukan masalah baru, ramai yang ada masalah seperti ini. Dah pergi banyak seminar dan kelas , dah beli banyak ebook dan buku tetapi masih tidak boleh jana pendapatan walau 1 sen pun. Saya dah lama perhatikan golongan seperti ini, anda mungkin salah seorang dari mereka. Punca utama perkara ini terjadi ialah kerana : 1) TIDAK FOKUS.. Tidak fokus adalah masalah yang … [Read more...]

Jika anda serius anda patut ada sistem wordpress! Apa itu WordPress?

wordpress

Assalamualaikum, Terima kasih kerana masih lagi sudi melayari blog saya. Hari ini saya ingin berkongsi maklumat mengenai wordpress. Apa itu wordpress? Wordpress ialah web base software yang boleh digunakan untuk menghasilkan blog mahupun website mengikut citarasa anda. Kebanyakan orang menggunakannya untuk menghasilkan blog seperti yang saya gunakan sekarang. Halaman ini, … [Read more...]

VIDEO – Berniaga di facebook dengan produk fizikal

buat duit facebook

Salam ceria buat anda semua yang masih sudi menjadi pembaca blog saya. Perkongsian pada kali ini ialah berkenaan dengan berniaga di Facebook menggunakan produk fizikal. Saya rasa patut berkongsi  video ini kepada anda sebab saya & ramai lagi orang sudah berjaya jana wang menggunakan teknik ini. Teknik ini sangat mudah & berkesan malah sangat sesuai untuk dilakukan oleh … [Read more...]

Kaji Selidik : Sumber Trafik Terbaik Sepanjang 2011

gt4iditos

Terima kasih kerana masih setia menjadi pembaca blog saya yang cantik ini walaupun tuan dia yang hensem ni jarang betul update blog kan? hehe.. Ok lah pada post kali ni saya ingin berkongsi kepada anda berkenaan sumber trafik terbaik yang pernah saya peroleh sepanjang tahun 2011 yang lepas.  Dengan hasil perkongsian ini saya harap anda dapat melihat potensi setiap trafik … [Read more...]