VIDEO – Berniaga di facebook dengan produk fizikal

buat duit facebook

Salam ceria buat anda semua yang masih sudi menjadi pembaca blog saya. Perkongsian pada kali ini ialah berkenaan dengan berniaga di Facebook menggunakan produk fizikal. Saya rasa patut berkongsi  video ini kepada anda sebab saya & ramai lagi orang sudah berjaya jana wang menggunakan teknik ini. Teknik ini sangat mudah & berkesan malah sangat sesuai untuk dilakukan oleh … [Read more...]

Kaji Selidik : Sumber Trafik Terbaik Sepanjang 2011

gt4iditos

Terima kasih kerana masih setia menjadi pembaca blog saya yang cantik ini walaupun tuan dia yang hensem ni jarang betul update blog kan? hehe.. Ok lah pada post kali ni saya ingin berkongsi kepada anda berkenaan sumber trafik terbaik yang pernah saya peroleh sepanjang tahun 2011 yang lepas.  Dengan hasil perkongsian ini saya harap anda dapat melihat potensi setiap trafik … [Read more...]

Mari Jual Ebook!

Tahukah anda menjual ebook merupakan satu bisnes yang paling mudah dan menguntungkan? buktinya saya sendiri sudah menjual ebook dan hasilnya sangat mengagumkan. Bukan saya sahaja malah ramai lagi yang menceburi bidang penjualan ebook walaupun mereka terdiri dari pemain ebay, affiliate , pemain cpa , pemain amazon ,  penjual produk fizikal dan banyak lagi.. Ini kerana bisnes … [Read more...]

Buat Duit Cepat Dengan Perniagaan Internet!

duit cepat

Adakah anda mencari-cari cara untuk menjana pendapatan melalui internet dengan cepat & pantas? Perkara ini sebenarnya tidak mustahil. Ada beberapa teknik yang anda boleh gunakan dalam perniagaan internet ini untuk menjana income yang cepat paling kurang pun dalam masa 24 JAM! Tapi bagaimana? Biar saya dedahkan satu persatu. Antaranya ialah anda buat SERVIS! Dengan … [Read more...]

Perniagaan Dan Pemasaran Melalui Internet

promosi

Melakukan pemasaran di internet adalah satu perkara yang wajib bagi mereka yang ingin menjana pendapatan, Namun tak ramai yang dapat melakukan pemasaran dengan betul. Pertama sekali anda mesti ketahui perniagaan apa yang anda jalankan. Adakah anda menjual produk sendiri ? adakah anda hanya seorang agen affiliate? Sekiranya anda menjual produk sendiri, apakah target market anda? … [Read more...]