Hilang Semangat? Wajib BACA ini.. Anda Mungkin Menangis..

Disebabkan blog ini lebih sebulan tidak update.. Hari ini saya nak kongsikan mengenai topik momentum .. Kalau anda nak jadi seorang blogger yang serius , yang menjana pendapatan dari blog dengan lumayan, anda mestilah seorang yang rajin update blog, bukan update sekali lepas sebulan baru nak update lagi  ( contohnya saya la ni :D ) . Blog ini mempunyai pelawat yang setia … [Read more...]

BERHENTI KERJA & Buat Full Time Bisnes Online?

bji03780082

Malam tadi di facebook saya ada update status.. saja bertanya berapa ramai yang bercadang untuk berhenti kerja pada tahun hadapan (2014). Tak  sangka ramai juga yang memang plan nak berhenti kerja rupanya..  Isu ini bukan lah isu baru cuma sekarang saya sengaja bangkitkan sebab berkait rapat dengan Azam tahun baru.. Antara azam tahun baru bagi yang ada part time bisnes mesti … [Read more...]

Semua benda nak buat… Tolong Saya!

youdontneed

Semua benda saya nak buat.. macam-macam ebook saya beli.. seminar & workshop pun semua saya pergi, duit gaji beribu habis.. duit simpanan pun saya dah guna! Tolong! itulah sebenarnya yang terjadi pada kebanyakan orang yang ingin mencari sumber pendapatan tambahan terutama melalui internet. Percayalah saya sendiri juga sudah lalui semua situasi ini. Anda mungkin juga … [Read more...]

USD makin turun… Ekonomi Dunia Merosot.. Takut lah nak masuk pasaran International?

usd turun

  Sejak kebelakangan ni saya kerap dapat email bertanyakan mengenai ekonomi dunia yang semakin merosot dan bimbang hasil usaha untuk jana wang USD sangat tipis, berita ni sebenarnya saya dah dengar lama dah. Sejak 3 - 4 tahun yang lepas masa saya sekolah menengah lagi. Malah semasa saya baru nak ceburi bidang perniagaan online , nak mulakan clickbank pun dah dengar … [Read more...]