Anda Perlukan Momentum!

Disebabkan blog ini lebih sebulan tidak update.. Hari ini saya nak kongsikan mengenai topik momentum .. Kalau anda nak jadi seorang blogger yang serius , yang menjana pendapatan dari blog dengan lumayan, anda mestilah seorang yang rajin update blog, bukan update...

BERHENTI KERJA & Buat Full Time Bisnes Online?

Malam tadi di facebook saya ada update status.. saja bertanya berapa ramai yang bercadang untuk berhenti kerja pada tahun hadapan (2014). Tak  sangka ramai juga yang memang plan nak berhenti kerja rupanya..  Isu ini bukan lah isu baru cuma sekarang saya sengaja...

Semua benda nak buat… Tolong Saya!

Semua benda saya nak buat.. macam-macam ebook saya beli.. seminar & workshop pun semua saya pergi, duit gaji beribu habis.. duit simpanan pun saya dah guna! Tolong! itulah sebenarnya yang terjadi pada kebanyakan orang yang ingin mencari sumber pendapatan tambahan...

Buat Duit Cepat Dengan Perniagaan Internet!

Adakah anda mencari-cari cara untuk menjana pendapatan melalui internet dengan cepat & pantas? Perkara ini sebenarnya tidak mustahil. Ada beberapa teknik yang anda boleh gunakan dalam perniagaan internet ini untuk menjana income yang cepat paling kurang pun dalam...