Cek Clickbank Terakhir Buat Saya :(

Genap 3 tahun sudah kini saya bersama clickbank menjana pendapatan melalui Internet.. sungguh tidak sangka apabila tahun ini 2012 merupakan tahun terakhir saya menerima cek dari syarikat berkenaan.

Ini cek terakhir yang saya terima dari clickbank lepas ni tiada lagi cek.. tiada lagi waktu dimana setiap hari khamis saya akan semak di peti surat..  setiap hujung bulan tiada lagi penantian menunggu cek clickbank saya cair.. kenangan yang tak mungkin saya lupakan sampai bila-bila..

ini kerana…….

Clickbank telah menyediakan sistem pembayaran menggunakan wire transfer ­čśÇ ┬áIni bermakna komisen akan dimasukkan terus ke akaun bank kurang dari tempoh 24 JAM! ┬áBerita baik buat semua rakyat malaysia! ┬áTapi ada syaratnya.. Anda mestilah menerima cek paling kurang 2 kali kemudian barulah boleh memohon untuk menggunakan wire transfer.. ┬á dan minimum payout mestilah USD500 dan mereka juga akan kenakan caj sebanyak USD35 bagi setiap transaksi.

*kalau anda nak maklumat yang lebih tepat, sila hubungi bahagian support clickbank ­čÖé Mungkin peraturan sudah berubah.

ini dia bukti wire transfer yang saya terima dari clickbank dan paling best kurang dari 24 jam dah masuk akaun! ┬áRugi kalau anda tak berusaha untuk ┬ájana pendapatan melalui clickbank ni. Clickbank ialah ┬áduit poket sampingan saya yang paling lumayan…

Bagi anda newbie yang masih tak tahu asas bagaimana jana wang melalui clickbank rujuk video di post saya disini > http://internetmudah.com/blog/video-asas-clickbank/

Selain itu ada beberapa posting blog saya yang menarik
dan mendapat perhatian pembaca antaranya ialah:

1) kajian kes sniper site yang mendatangkan sehingga 1000 pelawat sehari buat saya.

http://internetmudah.com/blog/sniper-site-di-muka-pertama-google-kaji-selidik/

2) Sumber trafik yang terbaik sepanjang 2011 yang menghasilkan pendapatan paling banyak..

http://internetmudah.com/blog/kaji-selidik-sumber-trafik-terbaik-sepanjang-2011/

 

 

 


Comments

 1. Amim Blog says:

  wahh . banyak jugak minimum payout tu . . huhu
  Saya satu cek clickbank pon x pernah dapat lagi ­čśŤ
  Nk kne dapatkan 2 kali baru lah layak nk pakai wire transfer ni . . Lagi senang kan x payah tunggu lama2 . . .

 2. Mozeck says:

  Sudahla bro, doule meaningla headline tu. ciss.. gua tertipu.. kurang asam tul!.. dah bagi sini last cek tu bro.. hahah.. anyway trickyla emel ko tu bro. takda bonus terbaru ke bro? heheh

 3. xiihusaini says:

  Adehhh.. rugi lah $35 cam tuh.. check pun xpernah dpt.. Bile la dpt payout mcm ni.. HUHU.

 4. dinsblog says:

  suspense jer..

 5. Masso_dasuki says:

  ==” .. apakah ?? dapat email sedih ja .. tadi ..┬á

 6. ridzuanzulkiffli says:

  saudara .. boleh tak saudara bimbing saya dengan lebih detail mengenai clickbank ni … ni emel saya ┬árid7uan_07@yahoo.com ┬á .. perkongsian saudara sangat besar jasanya kepada saya .. terima kasih .

 7. zyanfb says:

  Assalam saudara.. saya dah post banyak artikel dalam blog ni.. boleh refer one by one.. semua dah detail dah ­čÖé

Share This