Ebook Teknik Clickbank Masih Lagi Berkesan

Ada yang bertanya saya teknik dalam ebook saya ni masih lagi berkesan atau tidak? Jawapannya sudah tentu berkesan kalau tak berkesan takkanlah saya nak  post kat blog saya ni :D Nak bukti yang lebih solid? Jom tengok video yang saya baru jer rakam pagi ni..maaf lah sebab kurang terang saya rakam guna henpon jer..

Dah tengok video kat atas? Banyak tak pendapatan sampingan yang saya dapat tu? Bulan depan pun saya tak perlu risau sgt sebab dah siapkan income santai sebanyak RM1700+ tanpa perlu fikir apa-apa lagi dan tidak menggangu projek lain yang lebih penting..

mungkin ada yang masih ragu-ragu untuk membeli ebook teknik clickbank manakala yang dah beli pula mungkin ragu-ragu nak mencuba. Teknik yang didedahkan dalam ebook saya tu saya dah praktikkannya selama 2 tahun . Bukan saya sahaja malah ramai affiliate yang lebih hebat pun melakukan perkara yang sama kalau lain cara pun tak jauh sangat.  Semua orang buat perkara yang sama.

Jadi apa yang terkandung dalam ebook teknik clickbank yang konon-kononnya hebat sangat? Biar saya ceritakan sedikit.

Langkah pertama anda mesti pilih produk di clickbank! kalau tak pilih macam mana nak ada produk untuk kita promosi betul tak? Dalam ebook ini saya tunjukkan cara bagaimana memilih produk yang bagus.. (kalau anda pilih pakej upgrade saya akan bagi senarai produk-produk di clickbank yang laris jualan)

Langkah kedua anda mestilah melakukan kajian kata kunci. kata kunci atau mat salleh panggil keyword ini sangat penting sebab menjadi asas kepada segala pemasaran anda kelak! (Saya tunjukkan langkah demi langkah dalam ebook ini.. Anda ikut anda pasti dapat!)

Langkah ketiga anda hasilkan landing page! ada yang panggil sebagai money site.. landing page ni boleh jadi bermacam jenis.. ada yang suka guna squidoo , weebly , blog wordpress , blogpsot mengikut cita rasa masing-masing.. ada yang guna squezzpage untuk dapatkan email dahulu & bermacam jenis lagi landing page. Tapi dalam ebook teknik clickbank saya tunjukkan bagaimana menggunakan blogspot lagipun blogspot ni kepunyaan google juga.

Langkah keempat .. promosikan landing page tersebut dalam pelbagai medium seperti artikel & video & seo. Ini adalah langkah yang paling penting untuk mendapatkan trafik ke landing page anda!

Anda ikut apa yang saya tunjuk pasti akan dapat hasil.. Tapi kalau anda asyik persoalkan boleh dapat hasil ke tak? Untung ke tak? Masyuk ke?  Buat teknik tu berkesan ke tak?  Teknik ni berkesan ke tak?  Jawapannya tetap sama… No action No money…

Anda tak buat anda takkan dapat apa-apa…

Anda buat tapi belum dapat duit… At least ada pengalaman…

Pengalaman = menjadikan anda lebih berilmu & seterusnya akan berjaya capai apa yang anda usahakan!

Saya dah lalui semua ni :) giliran anda bila lagi?

Itu sahaja..

KLIK DISINI UNTUK MENDAPATKAN EBOOK TEKNIK CLICKBANK

(HARGA NAIK RM10 ISNIN 3/10/2011)

Comments

  1. dinsblog says:

    Follow teknik dlm ebook nie..cari keyword yang kurang competition tapi banyak carian..buat post dalam 5 article atau lebih…buat backlink sikit…dapatkan 1st page lepas 3 bulan…Insyallah dapat sales.

  2. sham says:

    wah byk dapat tu…leh kongsikan income banyak tu terhasil dari berapa web site?

  3. sifugoch says:

    salam bro Zyan…dan semua rakan…
    selamat berkenalan…
    Saya telah beli ebook Teknik Clickbank ini (dari Bro Zyan) dlm bulan Julai lalu… Isikandungannya mantap: ringkas dan padat… saya praktikkan semua yang ada dlm ebook…terusterang saya katakan…setakat ni saya belum mendapat sale…tapi bilangan trafik yang masuk ke blog saya tetap ada…
    Saya belum ada SALE kerana masalah berpunca dari saya sendiri…bukan kerana ebook ini x berkesan… saya kurang perhatian terhadap blog saya kerana sibuk dengan kerja saya sebagai guru sekolah. Dah nak hjng tahun ni kena lebih perhatian pada murid2. Lagipun setakat ini saya gunakan article marketing dan forum posting je. Line internet hanya ada di tempat kerja…so hanya boleh online waktu free je. Syukurlah….dalam bulan November ni saya akan dapat streamyx saya… Saya akan usakahan PUAS-PUAS masa cuti ni…Mesti dapat sale tahun ini…. PASTI…!!!

  4. betul ke ni boleh buat duit..hehe gurau je, saya percaya dengan kaedah yang betul dapt menghasilkan sales dengan clickbank ni.

  5. ikie says:

    saya dah beli ebook teknik clickbank ini daripada saudara zyan.kalau nak dapatkan pakej upgrade bagaimana??

  6. hafiz says:

    Kalau dah beli e-book ni tapi tak dapat macam mana???

  7. dinsblog says:

    Memang boleh buat duit dengan ClickBank…dah setahun saya join CB sekarang duit masyukkk dengan hanya ada 5 artikel jer saya letak kat blog saya tuh sejak tahun lepas…cuma kena buat backlink sikit2…buat target at least minima 3 bulan untuk datang hasil…jgn la nak cepat sangat…kalau dapat cepat kira bonus lah.