Hadiah RM100 untuk dimenangi! Untuk Blogger Malaysia Sahaja

Salam sejahtera :)

Buat pertama kalinya saya ingin mengadakan cabaran blog review dan hadiah bernilai RM100 untuk para blogger Malaysia dimenangi tarikh adalah bermula seminggu dari post ini ditulis!

Percuma Audio Pemasaran Online

Ketahui juga Cara Menjual Tanpa Produk Sendiri. Isikan Nama & Email anda..

Maklumat Anda DIjamin Selamat!

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah buat post di blog anda yang menceritakan mengenai blog saya ini iaitu  internetmudah.com . Post yang terbaik akan memenangi RM100 manakala sagu hati akan menerima RM20

Syaratnya ialah seperti berikut :

1) Post mestilah tidak kurang dari 600 patah perkataan

2 ) kandungan post mestilah mengandungi link ke salah satu blog post saya.

3) Ada  link ke facebook saya : http://www.facebook.com/zyanfb

4) Ada satu link ke home page blog saya iaitu http://internetmudah.com/blog dengan anchor text keyword yang berkaitan dengan internet marketing. Contoh buat duit online , perniagaan internet , jana wang online , buat duit clickbank , berniaga online , buat duit dengan blog , buat duit dengan facebook & macam-macam lagi.

5) Ada maklumat mengenai produk saya iaitu panduan teknik clickbank ( anda boleh masukkan link affiliate anda )

Bagi anda yang belum mendaftar sebagai agen affiliate klik sini

(itu sahaja syarat utama untuk layak memenangi RM100 yang terbaik akan diumumkan kelak)

 

HADIAH SAGU HATI RM20

Sekiranya anda tidak berjaya menang usah sedih anda tetap memperoleh RM20 dengan hanya mengikut syarat-syarat di atas asalkan anda tidak melanggar peraturan yang telah ditetapkan

itu sahaja. Anda boleh gunakan kretiviti anda sendiri sebagai seorang blogger bagaimana melakukan blog review.

Saya bukan mencari review yang panjang-panjang atau yang membodek.. Saya mahukan post yang selesa apabila dibaca :)

CARA UNTUK MENYERTAI PERTANDINGAN

1) Tulis post pada blog anda dengan mengikut syarat yang telah ditetapkan

2) Komen di bawah atau emailkan ke saya azian.usman [at] mail.com dan sertakan link ke post anda lalu saya akan melakukan semakan perlu diingat tarikh terakhir semakan ialah 18 NOVEMBER selepas tarikh 18 november ini saya tidak akan melakukan semakan lagi.  Pemenangnya akan saya umumkan pada 19 November 2012!

UPDATE 21 NOVEMBER 2012: 

*Cabaran sudah ditutup dan saya sudah pun memilih pemenangnya. Nanti saya akan update post baru. Nantikan cabaran baru akan datang ok :)

 

Kalendar

January 2015
M T W T F S S
« Dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Comments

  1. zyan.. kalau blog lum ada content camna? sebab aku baru berpindah hosting dari blogspot ke wodpress hosting sendiri.. kira valid x?

  2. Sempat lagi bro.. saya ingat nak bagi tambahan 5 hari lagi macam sikit sgt jer masa sebelum ni.. Terima kasih atas artikel tu.. seeloknya letak link affiliate bro.. sebab saya akan promosikan post bro ni pada email list saya,,

  3. Salam.. terbaik cik tom.. terima kasih.. nanti saya buat penilaian.. ada balas email cik tom tapi asyik failed je.. x tahu kenapa

  4. x valid bro.. at least kena ada kandungan dulu.. xpe.. lepas ni saya akan buat lagi.. sementara tunggu cabaran akan datang bro update kandungan dulu ok :)