Mari Jual Ebook!

Tahukah anda menjual ebook merupakan satu bisnes yang paling mudah dan menguntungkan? buktinya saya sendiri sudah menjual ebook dan hasilnya sangat mengagumkan. Bukan saya sahaja malah ramai lagi yang menceburi bidang penjualan ebook walaupun mereka terdiri dari pemain ebay, affiliate , pemain cpa , pemain amazon ,  penjual produk fizikal dan banyak lagi.. Ini kerana bisnes ebook ini mudah dilakukan dan sangat lumayan! tapi bagaimana nak jual ebook & jana keuntungan daripadanya?

Pakej pakar ebook ada menunjukkan cara-caranya dari asas hinggalah ke peringkat yang lebih  advance! Saya sendiri telah mendapatkan pakej pakar ebook ini pada penghujung tahun 2010 dan pada April 2011 saya telah melancarkan ebook saya yang pertama dan hingga kini hampir 500 orang sudah pun memiliki ebook saya.

Bagi anda yang masih baru. Perniagaan ebook ni nampak macam susah nak buat betul tak? Hakikatnya anda sebenarnya boleh melakukannya dengan mudah sekali.. ya saya kata mudah sekali.. ini bukannya  penyedap ayat untuk menarik perhatian anda supaya membeli pakej pakar ebook. Saya nak anda berfikir  secara positif cuba bayangkan yang anda sudah pun memiliki sebuah ebook dan menjana pendapatan berterusan daripadanya. Anda tak nak ke rasa jualan ebook anda terus terhasil seperti yang telah saya alami

Anda boleh lupakan mengenai pakej pakar ebook dan cubalah lakukannya sendiri jika anda mampu tapi percayalah kalau anda tiada ilmu, ebook anda takkan siap. saya sudah mengalaminya sebelum ini.

Mari dapatkan pakej pakar ebook sekarang!

Ini adalah link affiliate saya : http://www.pakarebook.com/hop.php?ref=Zyan 

(Pastikan anda clearkan cookies sebelum klik link saya seterusnya melakukan pembayaran)

Bagi mereka yang ingin membeli melalui link affiliate saya, sudah tentu saya akan tawarkan sesuatu  yang menarik buat anda :)

Pertama : Anda akan dapat dua buah ebook bahasa melayu iaitu senjata membina  list dan teknik pemasaran PPC yang TERUS BOLEH DIJUAL di pasaran tempatan. Ebook ini bertujuan untuk membantu anda lebih cepat faham mengenai bisnes ebook ini. Grafik , surat jualan, produk ,  sudah disediakan. anda hanya perlu daftar domain atau buat subdomain anda sendiri dan upload ke hosting anda.

KLIK DISINI UNTUK LIHAT DEMO

Kedua : saya akan bantu anda dari segi support. kalau ada perkara yang tak faham boleh tanya saya sampailah anda berjaya hasilkan ebook yang pertama.

ketiga: Anda juga akan menerima rebet sebanyak RM25 :)    (RM25 akan dibayar apabila saya sudah terima komisen  daripada tuan Jamal)

Tapi zyan saya masih kurang yakin dengan bisnes ebook ini?

Mungkin disebabkan tiada idea ebook apa yang anda ingin tulis dibawah ini adalah senarai niche yang  sangat laris di pasaran Malaysia Ebook mengenai:

  1. Kewangan
  2. kerjaya
  3. pelaburan
  4. Buat duit sampingan
  5. hubungan – (perkahwinan)
  6. kesihatan (masalah berat badan , cara hamil)

Senarai diatas tu adalah niche yang laris di pasaran tempatan. tapi sekiranya anda mendapatkan pakej pakar ebook saya pasti anda akan perolehi lebih banyak idea nak buat ebook apa. Percayalah!

Dapatkannya sekarang! http://www.pakarebook.com/hop.php?ref=Zyan

Anda berminat dengan tawaran diatas?

Langkah 1 : clearkan cookies kemudian klik link affiliate saya

Langkah 2: Lakukan pembayaran dan hantar borang tempahan

Langkah 3: Sila tunggu sehingga komisen saya hasil pembelian anda disahkan oleh bro Jamal & saya akan menghantar bonus ke alamat email anda.  Email anda akan saya perolehi di laman akaun affiliate saya.

itu sahaja..

Ada sebarang pertanyaan? Kemusykilan? Sila komen dibawah :)

Comments

  1. Abdulljohnyy says:

    saya berminat nak jadi affiliate dibawah Ziyan.
    bukan apa, saya suka dgn cara Ziyan menyampai ilmu..slow & steady.
    mudah paham. banyak seminar dah hadir, tapi ilmu tak dapat sepenuhnya selepas tinggalkan klas..