Berikut merupakan senarai produk saya dari awal saya berkecimpung dalam peniagaan internet. Tidak semua produk dibawah dihasilkan dengan perancangan yang teliti, ada yang dihasilkan atas permintaan sahaja dan ada juga yang saya buat secara kebetulan.

 

1) Pakej Teknik Clickbank

Harga : RM197

Laman jualan : www.teknikclickbank.com

*Sudah ditutup jualan

Ini adalah ebook saya yang pertama, ebook ini mengajar langkah demi langkah bagaimana mempromosikan produk clickbank dengan teknik percuma. Dalam masa beberapa bulan saya Ebook ini terjual lebih daripada 1500 unit. Teknik yang saya tunjukkan adalah menggunakan blog dan seo. Namun teknik ini bukan untuk orang yang malas. Ebook ini dilancarkan pada tahun 2011 . Pada waktu itu harga ebook ini cuma RM50 . Pada tahun 2012 saya naikkan harga pakej ini sehingga RM197 namun masih ramai yang membeli kerana ada tambahan versi video disediakan.

Pada tahun 2013 saya telah menutup jualan ebook ini disebabkan faktor masa yang tidak mencukupi untuk memberi support. Teknik yang saya tunjukkan sebenarnya agak sukar dilakukan oleh orang Malaysia terutama  pada bahagian yang melibatkan penggunaan artikel bahasa inggeris. Walaupun saya dah cuba cari jalan untuk mengatasi masalah ini namun itu tetap tidak memudahkan pembeli saya. Jadi saya buat keputusan untuk menutup jualan ini dan menjual sesuatu yang lebih mudah dan santai dilakukan iaitu produk kedua saya yang dinamakan pakej pemasaran video. Rujuk dibawah.

 

 

2) Pakej Pemasaran Video

Harga : $39.90 ( RM140)

Laman Jualan : www.pemasaranvideo.com

Ini pula adalah produk kedua saya yang mana saya telah berjaya mencari cara yang lebih mudah untuk melakukan pemasaran iaitu hanya menggunakan video untuk muncul di 1st page Google. Pakej ini dilancarkan pada tahun 2013 menggantikan teknik clickbank.  Namun teknik yang saya tunjuk tidak terhad kepada produk clickbank sahaja. Tetapi sesuai untuk semua affiliate network. Cuma dalam panduan ini saya jadikan produk clickbank sebagai rujukan buat saya dan pembeli yang terlibat.

Produk ini mengandungi beberapa video tutorial langkah demi langkah. Sesuai untuk anda yang ingin promosikan apa sahaja jenis produk termasuk produk clickbank, amazon, markethealth & lain-lain lagi.

Namun teknik yang ditunjukkan bukan untuk jangka masa panjang atas faktor persaingan yang begitu tinggi. Namun begitu ada juga video saya yang sudah berusia 2 tahun masih kekal lagi di 1st page Google menggunakan teknik yang sama. Produk ini juga antara produk saya yang paling berjaya membantu pembeli menjana wang USD berbanding produk teknik clickbank.

 

3) Pakej Video Keyword Research

Harga : RM37

Laman Jualan : www.zyan.my/keywordvideo

Dalam panduan ini saya tunjukkan bagaimana cara yang betul melakukan keyword research atau dalam bahasa melayu dikenali sebagai kajian kata kunci. Proses mencari keyword adalah proses yang paling penting sebelum anda melakukan sebarang promosi. Pemilihan kata kunci yang salah akan menjadikan segala usaha anda sia-sia.

Walaupun cara keyword research ini ada saya tunjukkan dalam 2 produk saya yang terdahulu iaitu teknik clickbank dan juga pemasaran video namun dalam panduan ini saya tunjukkan dengan lebih terperinci. Jika anda hanya mahu belajar spesifik mengenai cara melakukan keyword research yang betul maka ini panduan yang paling sesuai untuk anda. Malah anda juga akan turut menerima update secara percuma mengenai cara melakukan keyword research ini 🙂

 

4) Pakej Video WordPress Edisi 1

Harga : RM47 

Laman Jualan : www.zyan.my/videowp

Pakej video ini mengandungi tutorial bagaimana untuk menghasilkan blog sendiri menggunakan platform wordpress. Dari pemilihan domain & hosting sehinggalah cara memasang plugin , theme, update post dan sebagainya.

Produk ini dihasilkan disebabkan keinginan saya sendiri kerana platform wordpress ini telah banyak membantu saya dalam melakukan pemasaran.  saya berharap sangat agar anda yang belum ada sistem wordpress ini, supaya pasang sekurang-kurangnya satu untuk kemudahan bisnes anda.

Banyak yang anda boleh peroleh manfaat dengan sistem ini, contohnya paparan yang sedang lihat sekarang melalui blog saya ni, yang mana saya sedangkan kenalkan anda dengan produk-produk saya. Ini semua menggunakan platform wordpress. Jika anda berminat anda boleh dapatkan panduan ini disini :www.zyan.my/videowp

cover3d_1423917257

 

4) Pakej Video Buat Duit Di Facebook

Harga : PERCUMA

Laman Akses : www.zyan.my/percuma

Ini adalah produk video tutorial bagaiman anda boleh jana pendapatan melalui facebook dengan menjual produk fizikal.

Anda akan ditunjukkan dari mula cara pemilihan produk sehinggalah menjual produk anda di facebook. Pada asalnya saya ingin menjual panduan ini namun saya rasa saya patut berikannya secara percuma agar semua orang boleh menerima manfaat, lagipun menjual di FB tidak lah sesukar mana. jika anda ingin mendapatkan pakej video ini layari sahaja www.zyan.my/percuma namun syaratnya anda mestilah memberikan nama & email agar anda akan terima sebarang update jika ada.

 

Inovasi OneXOX5) Simkad Jimat OneXOX

Harga : RM15 (termasuk pos)

Laman jualan : http://zyan.my/onexox

Percaya atau tidak saya juga antara pengedar simkad ini. ini kerana simkad ini telah berjaya menambat hati saya iaitu tiada PPU dan Tempoh Validity yang lama iaitu 28 bulan hanya dengan melakukan top up RM50 sahaja.

Walaupun banyak kelebihan simkad ini dari segi penjimatan namun 2 perkara diatas sudah cukup untuk buat saya terpikat dengan simkad ini malah saya terus daftar sebagai pengedar. Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan simkad ini anda juga boleh wassap atau telegram saya di no berikut : 017-8715112

Anda juga boleh mengetahui dengan lebih mengenai simkad ini dengan melayari http://zyan.my/onexox . Saya juga ada membuka sebuah facebook group khas klik disini untuk join untuk bertukar fikirkan dengan anda. Saya juga ada sediakan bonus dan bantuan dari segi pemasaran jika mahu menjadi pengedar simkad ini. Saya percaya bisnes ini adalah bisnes kalis ekonomi.