Video Asas Clickbank

Assalamualaikum & selamat sejahtera..

Saya ada hasilkan video mengenai asas clickbank, kandungan video adalah berdasarkan hasil pertanyaan yang kerap saya terima melalui email & saya harap video ini dapat memberi manfaat buat anda terutama anda yang masih baru nak bermula.. untuk mula menonton video pergi ke >>> http://www.screencast.com/t/jdPHS83oC

Antara yang terkandung dalam kandungan video ialah:

  • Apa itu clickbank
  • Cara pilih produk di clickbank
  • kenapa perlu buat keyword research
  • kenapa perlu landing page?

(saiz video besar sangat tak boleh nak masukkan dalam blog.. )

Anda juga boleh download video berkenaan pada bahagian details

Sebarang komen dan kritikan boleh diutarakan melalui komen dibawah atau komen pada bawah video tersebut :)

p/s: Jangan lupa tekan like pada bahagian atas video tersebut dan kongsikan di facebook anda jika anda mahu lebih banyak video percuma dari saya :D

 

 

Comments

  1. Abdulljohnyy says:

    Panduan yg BAIK dari Azian..

  2. Muhammed Hafeez says:

    1st time saya dapat dgr suara Bro Zyan..ehehe
    Terima kasih atas perkongsian yang jujur & ikhlas

    p/s: nak tanya skit, Bro shooting video ni pakai software apa ye ? teringin pulak nak aplikasikan utk buat backlink video di youtube

  3. zyanfb says:

    hehe.. sedap tak suara saya ? hehehe//

    software camtasia bro.. tapi mahal sikit la USD299 :)

  4. Abdul Baasit Musaddiq says:

    Ohh..terima kasih banyak2..

  5. man says:

    Assalamualaikom.. saudara zyan, lupa nak tanya, boleh tak kita ambik link affilate dan kita sembunyikan kemudian kita terus daftar dengan google organics list, pas tu camne pulak nak daftar kita punya keyword dengan google?.. sorry lah soalan macam simple, lagipun saya baru nak try-try ni, takut terlanggar term and condition google plak.

  6. Spartanzul says:

    Bagus Video ni…Ty

  7. zainal says:

    Baguih video ni ,selalu berkongsi info bro