VIDEO – Berniaga di facebook dengan produk fizikal

Salam ceria buat anda semua yang masih sudi menjadi pembaca blog saya. Perkongsian pada kali ini ialah berkenaan dengan berniaga di Facebook menggunakan produk fizikal. Saya rasa patut berkongsi  video ini kepada anda sebab saya & ramai lagi orang sudah berjaya jana wang menggunakan teknik ini. Teknik ini sangat mudah & berkesan malah sangat sesuai untuk dilakukan oleh semua golongan.

Percuma Audio Pemasaran Online

Ketahui juga Cara Menjual Tanpa Produk Sendiri. Isikan Nama & Email anda..

Maklumat Anda DIjamin Selamat!

Yang anda perlukan ialah

1) Produk ( sama ada simpan sendiri/dropship)

2) Facebook Page

Kemudian anda perlu update status page anda dalam bentuk ayat iklan & promosikannya menggunakan Facebook ads

Untuk maklumat lebih lanjut tonton video yang saya hasilkan dibawah ini ye :)

Daripada video diatas saya harap dapat membantu mereka yang masih belum pernah buat duit melalui facebook.  kemudian hanya ulang dan ulang untuk keuntungan berganda.

Namun sekiranya anda ingin memiliki panduan lengkap daripada pakar mengenai pemasaran facebook ads yang telah menjana 5 angka setiap bulan melalui facebook boleh layari laman web TeknikFBO

** Untuk Update  VIDEO diatas saya akan postkan disini ( Kalau ada banyak pertanyaan & permintaan)

P/S: Dalam hidup ini semakin banyak kita memberi semakin banyak yang kita akan terima. Sebab itu saya suka berkongsi di blog  ini. Anda pun boleh turut melakukan perkara yang sama hanya sekadar share atau like :)

 

Comments

  1. macam best…tp blur lg,..barang apa saya nak jual? kalau barang terjual, kita dapat untung? kalau CPC 0.5 contoh, traffic tinggi, boleh dapat duit ke?

  2. Nak cari barang apa yang dijual senang jer.. tengok jer orang lain jual apa di facebook.. mulakan dengan carian page yang menjual barangan.. yang ada banyak like page tu.. cuma tengok komen2 kat stu ada banyak potensi belian tak.. kalau ada boleh jer jual benda yang sama… contoh paling hot sekarang ialah Alquran Digital.

  3. terimakasih yang sangat dari saya, best best dan thebest kalo saya gambarkan diri anda, Iklas, pamprih dan memiliki ARTI,
    DI tunggu semua yang terbaik dari anda……………

    wasallam……………….